Even mijzelf opnieuw voorstellen met nieuwe vraag

Schrijf hier iets over jezelf

Moderator: Forummoderator

Plaats reactie
AntonDoove

Even mijzelf opnieuw voorstellen met nieuwe vraag

Bericht door AntonDoove » wo 01.01.2014 20:58

Beste Bianca e.a. Ik kan mij het beste opnieuw voorstellen sinds september 2013,want ondertussen zijn er natuurlijk nieuwe leden op dit forum bij gekomen.
Zij kennen mij dus nog niet en daarom stel ik mij op 01-01-20124 nog eens voor,maar nu via deze blog van mij http://antondoove2013blog.wordpress.com/
Via deze blog van mij kan het hele Forum lezen wat mij bezig houdt en wie ik ben,waarbij ik iedereen op dit Forum een heel Gelukkig 2014 wens.
Tèvens wens ik iedereen met Gehoor-apparaten en CI`s heel veel Gehoor-plezier,voor zover dat mogelijk blijkt per persoon. Ik draag zelf Gehoor-apparaten.
Daarover schreef ik berichten op de blog waarvan ik de link al toonde en waarop ik graag reacties ontvang (via dit Forum) van geïnteresseerden.
Van harte dank ik voor de mogelijke reacties en ik groet iedereen vriendelijk. Anton Doove.

AntonDoove

Re: Even mijzelf opnieuw voorstellen met nieuwe vraag

Bericht door AntonDoove » do 09.04.2015 14:36

Beste Mensen. In 2013 gaf ik deze link van mijn blog http://antondoove2013blog.wordpress.com/ Ik heb deze niet meer,maar heb een andere url
De nieuwe is: http://antondoove.blogspot.com Wie op de nieuwe wil komen kijken is van harte welkom. Misschien ga ik later terug naar Wordpress.
In dat geval maak ik bij wordpress geen blog,maar een website. Dat is dan wel een andere indeling welke wellicht een beter overzicht biedt van Topics.
Daarop kom ik pas terug zodra ik daartoe in de gelegenheid ben. Ondertussen kunne jullie mijn blog van Blogger bekijken,waarmee ik jullie veel plezier wens.
Ik groet jullie vriendelijk en ga nu elders op dit forum een bericht plaatsen over een ander topic. Anton Doove.

Plaats reactie

Terug naar “Stel je zelf voor "volwassenen"”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast