Enquête sociaal-emotionele weerbaarheid

Hier kun je enquêts en projecten/workshops plaatsen die te maken hebben met over het gehoor.

Moderator: Forummoderator

Bacheloronderzoek

Enquête sociaal-emotionele weerbaarheid

Bericht door Bacheloronderzoek » wo 04.06.2014 11:49

Geachte lezer,

Ik zal ons eerst even voorstellen. Wij; Amanda, Esra en Jolien, zijn bezig met ons bacheloronderzoek voor de studie SPH. Als eindopdracht onderzoeken wij: Welke behoefte is er naar het vergroten van sociaal-emotionele weerbaarheid onder doven en slechthorenden van 16 tot 50 jaar.

Het doel van dit onderzoek is om een realistisch beeld te krijgen over de vraag naar weerbaarheidstrainingen. Ook zijn we erg nieuwsgierig of een training hierbij voor doven en slechthorende mensen hetzelfde kan zijn als de training die voor goed horende mensen wordt gegeven.

Door de enquête in te vullen kunt u bijdragen aan het onderzoek. Door uw medewerking kan er gezorgd worden dat het onderzoek representatief is. Op die manier kunnen we ook echt wat bereiken!

Deelname is mogelijk tot woensdag 11 juni en volledig anoniem. Als u op de volgende link klikt, komt u bij de online enquête:
http://www.thesistools.com/web/?id=415828
Als deze link niet werkt, kunt u de oranje, onderstreepte tekst kopiëren en plakken in de adresbalk van uw browser.

We willen u vragen om deze zo eerlijk mogelijk in te vullen. Zo kunnen we ook echt wat bereiken met de uitkomst. Als u het leuk vind om de resultaten te zien, dan kunt u dit in de enquête aangeven.

We proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het helpt ons daarom als u deze enquête doorstuurt naar (andere) doven en/of slechthorenden!

Met vriendelijke groet,

Amanda
Esra
Jolien

SPH studenten 4e jaars Saxion te Enschede

Contact: E. de Jong e-mail: 145561@student.saxion.nl

Plaats reactie

Terug naar “Enquêtes en projecten/workshops”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast