Informatie ontmoetingsdag oorreconstructie Microtia/Atresia

Moderator: Forummoderator

D.v.Wijk

Informatie ontmoetingsdag oorreconstructie Microtia/Atresia

Bericht door D.v.Wijk » za 18.02.2012 21:14

Op 7 april is er een ontmoetingsdag voor ouders van kinderen met microtia / gehoorgangatresie, en voor de kinderen de gelegenheid andere kinderen te ontmoeten met afwijkende oortjes en BAHA's.

Het is een bijeenkomst met dr. John Reinisch, plastisch chirurg, gespecialiseerd in medpor oorreconstructie. Zijn collega, die gespecialiseerd is in gehoorgang- en middenoorreconstructies, Dr. Joe Roberson, heeft afgezegd, maar zijn lezing gaat wel door, en wordt verzorgd door Dr. Reinisch. De lezingen zijn in het Engels.
(zie voor meer info: http://atresiarepair.com. en http://www.csmc.edu/Patients/Programs-a ... /Microtia/)

Na de lezingen is er de gelegenheid voor ouders en kinderen om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

De locatie voor de ontmoetingsdag is: een kinderspeelparadijs met zaal.
Bij aanmelding geef ik de locatie door.
Om 10 uur gaat het speelparadijs open, en vanaf dan staat de koffie klaar in de zaal. Om half 11 beginnen we met de eerste lezing. Graag op tijd aanwezig zijn, om verstoring van de lezing te voorkomen.

De kinderen kunnen zich vermaken in het speelparadijs. Het is niet de bedoeling dat de kinderen tijdens de lezingen heen en weer gaan lopen tussen de zaal en het speelparadijs, dus neem voor hen een vertrouwde persoon mee, die gedurende de lezing voor hen aanspreekpunt kan zijn in het speelparadijs.

De kosten voor deze dag bedragen per kind 4,30 euro inclusief onbeperkt ranja. Per volwassene zijn de kosten 6 euro, inclusief koffie / thee tijdens de ochtendbijeenkomst in de zaal. Verdere versnaperingen zijn voor eigen rekening verkrijgbaar in het speelparadijs.

Voor wie zich nog niet (definitief) aangemeld heeft, of wil afmelden: doe dit graag alsnog zo spoedig mogelijk. Als je gebruik wilt maken van een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek met Dr. Reinisch over oor / gehoorgangreconstructie, mail me dan even. Ik plan een rooster voor een afspraak van een kwartier per persoon in de middag, en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Aanmelden graag per e-mail: 5311bd10@hetnet.nl

Hartelijke groetjes, Dikkie van Wijk

Plaats reactie

Terug naar “Uitjes en Ontspanning voor Ouders en kind”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast