Informatie - Wat biedt de technologie u?

Hier kan je algemene informatie vinden en lezen over: Hoortoestellen, oorstukjes, oorzaken van slechthorendheid, links ect. Dit is een informatierubriek, u kunt geen berichten op plaatsen.

Moderator: Forummoderator

Plaats reactie
José

Informatie - Wat biedt de technologie u?

Bericht door José » wo 19.09.2007 21:11

Wat biedt de technologie u?

Moderne hoorapparaten zijn voorzien van diverse technische kenmerken die het dragen van hoorapparaten aangenaam maken en het nodige comfort bieden om ten volle van de voordelen die ze bieden te genieten.

Hieronder vindt u een kort overzichtje van kenmerken, die bepaalde apparaten al dan niet bevatten:


Afbeelding
GSM-compatibel
Het gebruik van een GSM-toestel in de nabijheid van een hoorapparaat kan in sommige gevallen geruis of gekraak veroorzaken. Dit icoon geeft aan dat u met het hoorapparaat geen storingen ondervindt, waardoor een normale communicatie via gsm mogelijk is.

Afbeelding
Systeem tegen fluiten (anti-Larsen)
Geen hinder meer van fluitende hoorapparaten, ook niet bij het telefoneren : deze apparaten zijn in de mogelijkheid om het fluiten onder controle te houden.

Afbeelding
Automatische volumeregeling
Zorgt ervoor dat een manuele bijregeling van het volume overbodig wordt. Het hoorapparaat dient niet meer handmatig bijgeregeld. Door een inwendige controle van het binnenkomende geluid wordt het volume tientallen keren per seconde automatisch bijgeregeld. Het past zich aan aan de situatie waarin de gebruiker zich bevindt.


Afbeelding
Esthetiek
Dit apparaat is ook beschikbaar in een ultra-kleine versie: zeer onopvallend.

Afbeelding
Kleurenpalet
U kiest uw eigen kleur voor uw achter-het-oor apparaten.


Afbeelding
Batterij-indicator
Wanneer de batterij van uw hoorapparaat bijna leeg is, wordt u via een duidelijke pieptoon van uw hoorappaat op de hoogte gebracht.


Afbeelding
Gepersonaliseerde programma’s
Bevindt u zich vaak in diverse luistersituaties, dan kan u zelf een specifiek programma kiezen dat een aangepaste versterking biedt voor een aanzienlijke verstaanbaarheidsverbetering.


Afbeelding
Automatische programmaverandering
Voor een optimaal en zorgeloos comfort kiezen deze apparaten automatisch een specifiek programma dat een aangepaste versterking biedt voor een aanzienlijke verstaanbaarheidsverbetering.

Afbeelding
Afstandbediening
Deze apparaten kunnen bijgeregeld worden met een afstandbediening. Niet alleen regelt u uw apparaten op een discrete manier bij, ook zorgt de afstandbediening voor een visuele controle van uw apparaatbediening.


Afbeelding
Evolutief
Deze apparaten beschikken over een digitale versterker waarbij een eventuele slechtere gehoorsevolutie door een simpele herprogrammatie kan worden opgevangen.

Afbeelding
FM-compatibel
Op deze apparaten kan een draadloze FM-ontvanger worden geplaatst, waardoor u hoort via een FM signaal. Er is dan geen sprake meer van achtergrondslawaai, afstanden of echo’s van grote ruimten. U verstaat rechtstreeks wat uw gesprekspartner inspreekt in de FM-zender. Deze kan ook worden aangesloten aan radio, televisie, telefoon, enz....

Ga zelf na wat u belangrijk vindt en aarzel niet dit te laten weten in uw persoonlijk onderhoud met uw audicien. Dit zal hem helpen het juiste apparaat uit te selecteren, dat het best beantwoordt aan uw verwachtingen en behoeften.

Opmerking José:** Dit zijn functies die mogelijk op een toestel aanwezig kunnen zijn. Het is afhankelijk welk type/merk je neemt.

Bron: Lapperre

Plaats reactie

Terug naar “Algemeen informatie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast