Informatie - Hulpmiddelen o.a. Smartlink

Hier kan je algemene informatie vinden en lezen over: Hoortoestellen, oorstukjes, oorzaken van slechthorendheid, links ect. Dit is een informatierubriek, u kunt geen berichten op plaatsen.

Moderator: Forummoderator

Plaats reactie
José

Informatie - Hulpmiddelen o.a. Smartlink

Bericht door José » wo 19.09.2007 22:06

Een nieuwe standaard voor draadloze communicatie.

SmartLink is het eerste communicatiesysteem dat drie oplossingen in één toestel combineert. Hiermee geeft 'FM' toegang tot ongekende vrijheid door draadloze communicatie aan de slechthorende!


Afbeelding
  • geavanceerde FM-functie
  • afstandsbediening voor het hoortoestel
  • een Bluetooth-aansluiting voor het gebruik met gsm-telefoons


De snelle wereld van vandaag maakt communicatie er niet makkelijker op voor mensen met een gehoorverlies. Er wordt een beroep gedaan op de spraakverstaanbaarheid over grotere afstanden en bij gesprekken in lawaaiige ruimten. Daarnaast is het nodig om effectief gebruik te kunnen maken van moderne communicatiemiddelen zoals gsm-telefoons en videoconferentie-apparatuur.

SmartLink geeft toegang tot een communicatiewereld waarin perfect verstaan op ieder moment een sleutelrol speelt. SmartLink is een unieke innovatie die tegemoet komt aan de behoefte van mensen met een gehoorverlies om in alle omgevingen kwalitatief te communiceren en volledig te profiteren van alle communicatiemiddelen die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Slimme input.
Toegang tot communicatie.

Slimme signaalbewerking.

Voor het eerst in deze branche combineert SmartLink alle bekende voordelen van digitale signaalbewerking met de beproefde MicroLink technologie van Phonak.

Slim telefoneren.

De geïntegreerde Bluetooth-technologie van SmartLink geeft een digitale verbinding tussen de hoortoestellen van de gebruiker en hun gsm-telefoon met Bluetooth.

Slimme verbindingen met alle audio-apparatuur.
Ieder extern audio-inputsignaal of extern microfoonsignaal kan via SmartLink draadloos worden doorgegeven aan het hoortoestel, door het signaal eenvoudigweg op de slimme interface van de SmartLink aan te sluiten.

Slimme output.
Het hart van communicatie.

Slimme bediening.

De afstandsbediening maakt een onopvallende bediening van alle functies van de hoortoestellen mogelijk, van de programmakeuze en geluidssterkte tot alle FM-functies.

Slimme digitale synthesizertechnologie.
Verschillende FM-systemen kunnen nu op één locatie worden gebruikt zonder storingen, doordat met behulp van de unieke digitale synthesizertechnologie van Phonak de frequenties van de gebruikers beheerd kunnen worden.

Slimme FM-zendfunctie.

De beproefde FM-technologie van Phonak geeft alle inkomende geluidssignalen van SmartLink helder door aan de ontvanger die aan het hoortoestel van de gebruiker gekoppeld is.

Andere ringleidingen infarood/fm:

Afbeelding Afbeelding Voor tv en Radio.

Voor meer informatie: Oorakel

Bron: Phonak/ Oorakel

Plaats reactie

Terug naar “Algemeen informatie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast