Nog 1 forummoderator gezocht

Hier kunnen oproepjes geplaatst worden.

Moderator: Forummoderator

José

Nog 1 forummoderator gezocht

Bericht door José » za 05.01.2013 23:38

We hebben inmiddels 1 nieuwe moderator Bianca en we zoeken nog 1 forummoderator erbij.

Heeft u nog interesse en tijd. En vind het leuk om in je vrijetijd achter je pc/laptop thuis te werken als vrijwilliger
en om Bianca bij te staan. Dan is misschien deze forummoderator functie wat voor jou.Forummoderator
Voor het Algemeen forum van de NVVS en FOSS(http://forum.nvvs.nl/forum/algemeen ) is de NVVS op zoek naar een forummoderator (vrijwilligersfunctie).

De moderator is samen met de forumredactie (collega-moderators en -beheerder) verantwoordelijk voor een waardevol informatieplatform,
door met gebruikmaking van de forumdocumenten (forumhandleiding en -regels, disclaimer, klachtenregeling) de intentie van het forum te bewaken.
De moderator voert de redactie op het forum. Indien nodig spreekt de moderator forumleden aan op hun gedrag zodra dat in strijd is met de forumregels.
De moderator is niet verantwoordelijk voor het correct beantwoord krijgen van vragen van forumleden.
Ingrijpende besluiten legt de moderator voor aan de beheerder en worden in teamverband genomen. De forumredactie is verantwoording schuldig aan de NVVS.
Heeft u kennis van internet en fora en bent u ervaringsdeskundige op het terrein van slechthorendheid en/of FOSS , dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht wat voor u.

We werken met het PHPBB versie 3, hier kunt u het functie lezen wat wij van een moderator verwachten > Moderator profiel

Wilt u meer weten over de inhoud van deze specifieke vrijwilligersfunctie of u aanmelden, stuur een e-mail naar algemeen-moderatoren@nvvs.nl of j.noordhof@nvvs.nl

U kunt nog steeds reageren

Plaats reactie

Terug naar “Oproepjes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten