Wefilm zoekt mensen die (weer) muziek willen horen

Hier kunnen oproepjes geplaatst worden.

Moderator: Forummoderator

jesse

Wefilm zoekt mensen die (weer) muziek willen horen

Bericht door jesse » do 12.06.2014 09:47

OPROEP DOVEN EN SLECHTHORENDEN IN EEN CI-TRAJECT

Wefilm zoekt mensen die (weer) voor het eerst muziek willen horen
Voor een nieuwe film zoekt Wefilm mensen die een Cochleair Implantaat (CI) hebben gekregen. Hoe zou het zijn om voor het eerst (weer) naar een concert te kunnen gaan?

Ben je ouder dan 18 jaar, en heb je nog niet zo lang geleden een CI gekregen? Hoe gaat het met het ontdekken van nieuwe geluiden? Zie je er naar uit om weer naar muziek te kunnen luisteren? We zijn nieuwsgierig naar je ervaringen. Neem contact op met Jesse, Laura of Nelleke van Wefilm.

Een film van 10 minuten
In de film willen we iemand volgen die stap voor stap naar muziek gaat leren luisteren. Welke muziek vind je mooi en wat klinkt goed? Samen met een muzikant gaan we op basis van jouw wensen een muziekstuk maken. Aan het einde van de film wordt dit nummer speciaal voor jou tijdens een concert gespeeld. Opnames vinden plaats in de maand augustus en eventueel september.

Voor Vodafone Firsts
Wefilm maakt deze film in het kader van Vodafone Firsts. Het is een project op internet waar ervaringen worden verzameld van gebeurtenissen die iemand voor het eerst beleefd. Wefilm maakte eerder mooie films, zie daarvoor de website http://www.wefilm.nl. En kijk op http://www.firsts.com naar de film De Eerste Vlucht, als voorbeeld van Vodafone Firsts.

Voor alle vragen of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via 020-7542336 of mail naar jesse@wefilm.nl of nellekekoop@gmail.com (06 4869 2689).

Plaats reactie

Terug naar “Oproepjes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast