Pagina 1 van 1

Samenwerking van NVVS, FOSS en SH-Jong in Stichting Hoormij

Geplaatst: wo 07.01.2015 12:04
door Forummoderator
Publicatiedatum: 06 januari 2015

Een nieuw jaar, een nieuw geluid: met ingang van 2015 vormen NVVS, FOSS en SH-Jong een federatie. De nieuwe naam waaronder NVVS, FOSS en SH-Jong gaan samenwerken: Stichting Hoormij. Met deze bundeling kunnen we een sterker geluid laten horen, meer naamsbekendheid krijgen en (niet onbelangrijk in een tijd van teruglopende subsidies) hebben we meer kansen om projectgelden en sponsors binnen te halen. Met alleen deze gezamenlijke naam zijn we er natuurlijk nog niet.

De komende maanden zullen er geleidelijk meer veranderingen plaatsvinden om de samenwerking in Stichting Hoormij vorm te geven. Op dit moment kunt u al wel een kijkje nemen op http://www.stichtinghoormij.nl, waar een beknopte omschrijving is te vinden van Stichting Hoormij en de organisaties die hierin samenwerken.

‘Grand Opening’
De eerste maanden van 2015 zullen nog in het teken staan van het overgangsproces. De NVVS-website en ook het blad HOREN blijven in elk geval nog even in de huidige vorm bestaan. Een nieuwe website en een nieuw logo zullen gepresenteerd worden tijdens de ‘Grand Opening’ op 18 april 2015. Deze opening wordt gecombineerd met het jubileumsymposium van SH-Jong. Meer informatie volgt.

Bron: NVVS