Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Uw ervaringen met behandelingen van huisartsen, ARBO-artsen, KNO-artsen of andere specialisten, operaties in ziekenhuizen en de eventuele successen hierin.

Moderators: moderator, forumadmin

Plaats reactie
Marjolijnheerings
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 14.12.2012 15:16

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Bericht door Marjolijnheerings » ma 17.12.2012 12:18

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?
Deel uw ervaring en draag bij aan betere zorg in de toekomst! Jaarlijks moeten duizenden mensen naar het ziekenhuis. Een kort of lang verblijf in een ziekenhuis maakt vaak veel indruk. Op patiënten én hun naasten. De site www.patientenwetenbeter.nl brengt die ervaringen in kaart. Schrijft u mee?

De onderzoekers van het Rathenau Instituut en het Levensverhalenlab van de Universiteit Twente willen deze waardevolle verhalen gebruiken om meer inzicht te krijgen in de manier waarop patiënten de verleende ziekenhuiszorg ervaren. Wat kunnen patiënten het ziekenhuis leren over goede zorg? De resultaten gebruiken we voor het opstellen van een manifest voor de politiek, en om workshops voor zorgverleners te ontwikkelen. Het Rathenau Instituut wil hiermee bijdragen aan het versterken van de autonomie van patiënten.

Wat maakte u mee in het ziekenhuis? Deel uw verhaal op: www.patientenwetenbeter.nl

Hartelijk dank,

Marjolijn Heerings
m.heerings@rathenau.nl
(onderzoeker Rathenau Instituut)

hendrik1
Berichten: 495
Lid geworden op: do 06.09.2012 09:28

Re: Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Bericht door hendrik1 » ma 17.12.2012 22:40

Mag ik u er op wijzen dat het NPCF al meerdere jaren dergelijke onderzoeken doet/heeft gedaan in samenwerking met ziekenhuizen en verzekeraars.
En dan steeds vanuit de patientenbelangen hoek en bv werken aan adviezen voor beleidsverbeteringen in/voor ziekenhuizen en verzekeraars vanuit de patientenbelangen hoek.
hendrik

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast