ervaring met GGMD?

Uw ervaringen met behandelingen van huisartsen, ARBO-artsen, KNO-artsen of andere specialisten, operaties in ziekenhuizen en de eventuele successen hierin.

Moderators: moderator, forumadmin

Plaats reactie
catullia
Berichten: 9
Lid geworden op: za 20.05.2017 23:55

ervaring met GGMD?

Bericht door catullia » wo 21.06.2017 20:29

Heeft iemand ervaring met het GGMD en heb je lang moeten wachten of niet?

Ik heb misschien wel 10 jaar mijn kop min of meer in het zand gestoken w.b. mijn hyperacusis. Ik heb al veel kwalen, ik wou dat er niet bij hebben.. Maar ik had en heb het dus wel. Om die reden ben ik uit A'dam verhuisd, vanwege de enorme drukte maar vooral de harde geluiden.
En ironisch genoeg begint vooral het geluid van de vliegtuigen hier in Amstelveen, waar ik nu al 4,5 jaar woon, me sinds een paar maanden ontzettend te kwellen..Ook andere geluiden, maar de vliegtuigen ervaar ik als het allerergste.

Nu ben ik gisteren bij de KNO-arts van de VU geweest, en idd: hyperacusis was de conclusie.
Ik ben doorverwezen naar hun audioloog, maar dat is alvast 2,5 maand wachten, tot het allereerste gesprek, nogal lang!
Daarom heb ik ook het GGMD benaderd en me aangemeld. Hun website kwam ook kundig en vriendelijk op me over.

Heeft iemand een ervaring met het GGMD?

Ik heb nu een beetje haast, omdat ik nu ongeveer 3 maanden veel te veel binnen zit in mijn mooie huis hier. Ik moet wel 3 x per dag met mijn hond naar buiten, en de ene keer gaat het wel, maar de andere keer lijkt er wel een oorlog boven mijn hoofd uitgevochten te zijn.. Verder probeer ik zo veel mogelijk toch er op uit te gaan, ook richting A'dam. Maar lekker buiten zijn hier is er echt niet meer bij. Mijn woonplezier hier is grotendeels weg.

Catullia.

Gebruikersavatar
Petert
Berichten: 57
Lid geworden op: wo 26.01.2011 15:12

Re: ervaring met GGMD?

Bericht door Petert » wo 30.08.2017 18:05

Hoi Catullia,

Ik heb een jaar of vier bij GGMD gelopen in Zoetermeer. Wat je zegt over dat de organisatie fijn aandoet, dat was ook mijn ervaring. Vanaf het begin professioneel, ze hebben er veel verstand van en bieden brede, verschillende behandelingen aan op maat.

Ik heb gehoord van een vriend die toevallig tinnitus heeft en erheen gaat dat de wachtlijsten wat langer zijn dan toen ik er in 2011 heen ging. Dacht dat hij ongeveer 2 of 3 maanden moet wachten voor een intake. Maar ze kunnen je waarschijnlijk wel helpen om beter om te leren gaan met het geluid in je omgeving. Voor mij maakte het een wereld van verschil. Voor ik naar hen toe ging had ik ook veel last van stadsgeluiden; piepende trams, drukke stationshal, geluiden van auto's, echt van alles. Al snel leerde ik anders naar geluid 'kijken'. Erg fijn.

Veel succes!

Groet,
Peter
Men kan slechts proberen te begrijpen

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten