naar de tandarts en wat te doen?

Uw ervaringen met behandelingen van huisartsen, ARBO-artsen, KNO-artsen of andere specialisten, operaties in ziekenhuizen en de eventuele successen hierin.

Moderators: moderator, forumadmin

Plaats reactie
yohn

naar de tandarts en wat te doen?

Bericht door yohn » wo 18.07.2007 10:56

Allereerst wil ik zeggen dat na mijn aanmelding een paar jaar geleden na mijn plotselingen tinnitus het redelijk goed gaat......ik heb het nog steeds maar heb het leren accepteren en daardoor valt het mee en is er goed mee te leven. Niet makkelijk maar misschien toch een hartje onder de riem voor mensen die ermee worstelen.

Maar nu het probleem! ik moet dus naar de tandarts en ben door angst voor de herrie met boren al een paar jaar niet meer gegaan. Daardoor worden de problemen met mijn gebit alleen maar harder en nu moet ik dus waarschijnlijk een kroon en heb ook een paar gaatjes. Weet iemand een goede tandarts die daar rekening mee houd en weet iemand een tandarts die eventueel met laser gaatjes kan behandelen? Ik heb al even zitten bellen maar in de praktijk zijn er maar weinig tandartsen die gaatjes behandelen met laser. Ook is een vraag of ik wel of niet oordopppen moet gebruiken omdat ik al een keer geboord ben met oordoppen en de herrie in je hoofd dan ook veel te hard is.

suggesties zijn welkom.
greetz Yohn

harrie
Berichten: 26
Lid geworden op: ma 19.02.2007 19:13

Bericht door harrie » wo 18.07.2007 21:40

Beste Yohn,
bij het boren kun je bescherming dragen, echter je zit met botgeleiding waardoor het waarschijnlijk weinig uitmaakt of je bescherming draagt tiijdens de behandeling. Als je gaatjes laat vullen; tinnitus kan veroorzaakt worden door Amalgaan vullingen, daar kun je trouwens ook ziek van worden (kwik), maar er zal wel een witte vulling gebruikt worden. Als je een kroon laat plaatsen zou ik zelf voor porcelein kiezen en geen Metaal (goud) ook weer in verband met geleiding.
meer weet ik er niet van te melden succes bij de tandarts,
met vr groet ,
harrie

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten