Ongev 20% vd mensen met PT hebben DIT én is behandelbaar!

Hier kunnen officiële berichten over nieuwe behandelingen en/of evaluaties en onderzoeken geplaatst worden.

Moderators: moderator, forumadmin

signs
Berichten: 2
Lid geworden op: zo 06.12.2015 17:51

Ongev 20% vd mensen met PT hebben DIT én is behandelbaar!

Bericht door signs » ma 07.12.2015 13:17

! Ongeveer 20% van de mensen van Pulsatiele Tinnitus hebben deze oorzaak!

Ik ben zelf tot de ontdekking gekomen wat ik heb aan de hand van een Chinees rapport en misschien hebben er meer mensen hetzelfde maar wordt het niet gediagnostiseerd.

Er lopen twee aderen (Sigmoid/Transverse) ongeveer 10cm boven het oor, op de schedel. In deze ader zit een knik (waarom weten ze niet). Door de knik gaat het bloed ahw wervelend door de ader en omdat het bot van de schedel poreus en het dicht bij je oor is hoor je zo het ruisen met de hart beat.
Alle signalen, ik heb behalve het geluid geen andere fisieke verschijnselen, die ik heb worden in het rapport genoemd. Ik kan nl de PT met het draaien van mijn hoofd en het naar voren en achteren buigen van mijn hoofd het geluid beinvloeden. Als ik in de buurt van deze aderen (google een plaatje) druk, kan ik het geluid zo goed als 'wegdrukken'.
Dit staat allemaal omschreven in een rapport van een neuro chirurg Li Baomin in Beijing. Hij heeft (met zijn team) 47 mensen met succes en zonder complicaties van hun PT afgeholpen. Het rapport is hier te vinden:
http://www.whooshers.com/sitebuildercon ... gforpt.pdf

Ik heb de specialist waar ik geweest ben het rapport gestuurd en krijg nu te horen dat NL (zijn woorden) niet veel waarde hecht aan het rapport. M.a.w. dat deze ingreep geen oplossing voor mij is ..
Ik heb hem meteen de vraag gestuurd WAT de neuro chirurg Li Baomin dan DOET als hij 47 mensen zonder complicaties van hun PT afhelpt .. ?
Ben nog maar eens verder op zoek gegaan met als steekwoorden 'Dural Venous Sinus Stenosis' (uit het Chinese rapport), en ja hoor op de site van de International Journal of Medical Science (je zou aan de naam zeggen toch niet de minst toonaangevende publicaties ..) .
Op deze pagina http://www.medsci.org/v12p0780.htm van deze site worden diverse vormen van PT besproken. Daar kom ik onder kopje 2 ook die 'van mij' weer en tegen . EN! Wordt de tekst over deze PT soort afgesloten met, jawel, de Chinese behandeling van dr Baomin en daarbij vermeld dat het om een effectieve behandelmethode gaat!

Een vreemde situatie vind ik zelf, een specialist te moeten gaan overtuigen van een behandeling die al in vele gevallen effectief en bovendien niet risicovol blijkt te zijn.. Nou nu dus op zoek naar een neuroloog die WEL in deze behandeling geloofd.
Mocht iemand een idee hebben hoe je zo'n padstelling a.h.w. aanpakt dan hoor ik dat natuurlijk graag !

(wordt vervolgt)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten