Pagina 1 van 1

Kennen jullie DC Groep?

Geplaatst: vr 15.03.2013 20:53
door vragen
Ik kwam deze advertentie tegen op het internet:
Tinnitus (oorsuizen) is een symptoom van vele verschillende aandoeningen. Dit maakt het lastig oorsuizen te behandelen en is mede verantwoordelijk voor de algemene opvatting dat men er maar mee moet leren leven. Uiteindelijk komt het er op neer dat men na een behandeling pas kan weten of het effectief is, en vindt de een sneller een oplossing dan de ander.

Bij DC|Groep, een zelfstandig behandelcentrum, zijn wij onlangs begonnen met verschillende behandelingen tegen tinnitus. Op basis van een database van patiënten bepalen we met een aantal kenmerken van de patiënt welke behandeling(en) de grootste kans op succes leveren. De behandelmethoden in DC|Pijncentrum Almere kunnen bestaan uit medicatie, inspuitingen, behandelingen van het onwillekeurige zenuwstelsel met verschillende injecties, en het stimuleren van de doorbloeding.

Mocht u niet met tinnitus om kunnen gaan, of wilt u er heel graag van af, dan kunnen wij een behandelplan met u opstellen. Overigens wil ik hierbij vermelden dat de huisarts en KNO-arts eerst onderzoek moeten verrichten om te bepalen of er niets aan het oor mankeert wat te verhelpen is voordat u een afspraak bij ons kunt maken. Voor meer informatie verwijs ik u naar de websites http://www.dc-groep.com en http://www.dcpijncentrum.com, kunt u mij volgen via twitter @r_karamat, of kunt u contact met mij opnemen via rkaramat@dc-groep.com.

Met vriendelijke groet,
R. Karamat
Bewegingswetenschapper
Aandachtsgebied tinnitus
Heeft iemand hiermee ervaringen? Het klinkt goed? Het e-mail adres blijkt niet meer te werken dus geïnformeerd op pijndcalmere@dc-groep.com

Re: Kennen jullie DC Groep?

Geplaatst: vr 15.03.2013 22:00
door NES
Dit is niet juist Treep

Bartok is wat anders
Zie hier;

http://www.bartokkliniek.nl/page/31/adresgegevens.html


Louis Armstrongweg 28
+zit

http://www.dcpijncentrum.com/contact/dcpijncentrum-

Aan de andere kant zie kaart


http://www.dcpijncentrum.nl/onderzoeken ... orsuizen1/

Zou gewoon informatie in winnen wat heb je te verliezen.

Sorry nes

Re: Kennen jullie DC Groep?

Geplaatst: vr 15.03.2013 22:02
door vragen
Was niet advertentie maar een berichtje op een forum waarop ik deze reactie kreeg. Ze zoeken de "doelgroep" op via internet fora. Niet verkeerd natuurlijk als het goed helpt.

Re: Kennen jullie DC Groep?

Geplaatst: vr 15.03.2013 22:52
door vragen
Dat was in een ander foruM!