Pagina 1 van 1

Diclofenac vermindert mijn tinnitus

Geplaatst: vr 18.02.2011 09:53
door Hans Kamerich
Momenteel zit ik thuis i.v.m. een hernia. Om de pijn te verzachten heeft mijn Neuroloog diclofenac 100mg voorgeschreven. Tijdens het nemen van de diclofenac ( ca. 2 weken) heb ik gemerkt dat mijn tinnitus behoorlijk minder is geweest. Nu ik de diclofenac niet meer slik is mijn tinnitus weer op het normale niveau van 9000 Mhz.

Heeft iemand eventueel de zelfde ervaring?

Met vriendelijke groet,
Hans Kamerich - Losser

Geplaatst: vr 18.02.2011 11:29
door scorpius
Opmerkelijk, want alle NSAIDs (Non Steroidal Anti-Inflammatory Drug) waaronder diclofenac staan bekent dat ze tinnitus/gehoorschade kunnen veroorzaken bij bepaalde (langdurige/hoge) doses.

Geplaatst: vr 18.02.2011 12:02
door Geertje
In bepaalde gevallen, kunnen pijnstillers vebetering geven aan T, dus als Hans er geen bijwerkingen van heeft, van de Diclofenac dan is hij één van de gelukkigen :cool:

Geplaatst: wo 23.02.2011 22:51
door erikhier
Zo zie maar dat sommige informatie op dit forum soms niet meer is dan een interpretatie (of een reeks interpretaties en reeksen bevestigingen) ervan...

Groet,


erik

Re: Diclofenac vermindert mijn tinnitus

Geplaatst: do 24.02.2011 06:43
door lucia
Hans Kamerich schreef:Momenteel zit ik thuis i.v.m. een hernia. Om de pijn te verzachten heeft mijn Neuroloog diclofenac 100mg voorgeschreven. Tijdens het nemen van de diclofenac ( ca. 2 weken) heb ik gemerkt dat mijn tinnitus behoorlijk minder is geweest. Nu ik de diclofenac niet meer slik is mijn tinnitus weer op het normale niveau van 9000 Mhz.

Heeft iemand eventueel de zelfde ervaring?

Met vriendelijke groet,
Hans Kamerich - Losser
Ondanks de pijn en het licht moeten bewegen ben je misschien toch ook tot rust gekomen. Ik hoop dat je nog een voorraad hebt? :)

Sterkte want afnemen en toenemen van T is erg.

Geplaatst: do 24.02.2011 08:04
door Geertje
Ik weet dat mijn vader die ook al meer dan 20 jaar T heeft, op sommige dagen, als hij heel erg veel last heeft, ook baat heeft bij het slikken van Paracetamol. Het valt uit te proberen.

Geplaatst: vr 04.03.2011 20:00
door romagnolo
Geertje schreef:Ik weet dat mijn vader die ook al meer dan 20 jaar T heeft, op sommige dagen, als hij heel erg veel last heeft, ook baat heeft bij het slikken van Paracetamol. Het valt uit te proberen.
..............
ik weet echt niet meer hoor !!! , ik ben gestopt all een aantal jaren met diclofenac door de T .
1 paracetamol codein vandaag genomen durft geen paracetamol codein te nemen ...

vandaag keihard Tinnitus weet niet waarom ?

blij moeilijk wat bij de enen help .. werk tegen bij de ander ...
grt
Ro