Pagina 1 van 1

tinnitus-stop

Geplaatst: za 24.09.2016 22:17
door e de waele
Geachte forum leden.
Ik heb iets gelezen op internet over pillen voor het stoppen van tinnitus , heeft iemand daar ervaring mee of is dit weer iets om niet aan te beginnen? Als dit werkelijk zou werken dan zouden we er hier toch wel van hebben gehoord denk ik zo
Wat raden jullie mij aan ?? Is dit werkelijkheid of weer een fabeltje Wat ik ook zo vreemd vind is dat er veel mensen zijn waar het dan bij zou werken hoe kan dit ?? Is dit product volledig te vertrouwen?? Ik ben benieuwd wat jullie reactie is en hoe jullie daar over denken.
e de waele

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: zo 25.09.2016 10:15
door Ccindy
Als je verder kijkt op de site zie je dat het Nederlands vaak niet helemaal klopt. Bij het googlen naar de naam van de "specialist", Martinus Lust, vind ik alleen iemand die geleefd heeft van 1663 tot 1727. Als ik google op de namen van mensen die als referentie op de site staan kan ik ook niemand vinden met de betreffende naam en woonplaats.

Met andere woorden; ik vrees dat het oplichting is. Mocht iemand toch positieve ervaringen hebben, dan lees ik dat uiteraard graag!

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: zo 25.09.2016 10:58
door Frits
Ik heb er elders al het een en ander over gezegd,
tinnitus is niet te genezen met supplementen.

In al die jaren dat ik hier op het forum zit heb ik
al heel wat onzin voorbij zien komen.
Trap daar dus niet in. Gebruik het geld voor leuke
dingen die afleiding geven.

En als je tinnitus zo heftig is dat het een probleem
wordt ga dan hulp zoeken. Het GGMD is een goed
alternatief. Zie www.ggmd.nl

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: zo 09.10.2016 21:09
door Richard 2
Geloof dit soort verhalen niet. Als er een doktersnaam staat (zeker als specialist) dan moet deze terug te vinden zijn in het BIGregister. https://www.bigregister.nl/

Martinus Lust zou u daar in moeten kunnen vinden, zo niet dan is deze persoon niet geregistreerd als praktiserend arts.
Als men U opjaagt dat het slechts een korte tijd voor deze prijs is probeert men met psychologische effecten U vanwege de kosten over de streep te trekken. Een kuur duurt 3 maand, dus u besteld gelijk voor 3 Maand omdat U immers niet weet of het voor die tijd al werkzaam is. De tevredenheidsgarantie (wat daarvan op papier staat) krijgt U pas nadien toegezonden dus U weet niet welke voorwaarden gelden. Er zijn geen gegevens bekend van de leverancier als U bestelt, dus weet U niet waar U kunt reclameren.

Dit is een uitzonderlijk promotie de onze Lezers van ons portaal: via de onderstaande link kan men Tinnitus Stop ontvangen voor de deelname aan de korting club met een korting - met 52 € goedkoper. De speciale offerte zal veilig zijn tot einde zondag 9.10.2016.

Realiseer U dat 30 tabletten zonder korting 3,60 per tablet kosten wat etreem duur is.
Verpakking met 30 capsules voor de deelname aan de korting club
Extract van yin-hsing

109 € 57 €

Bestel vandaag en bespaar 52 €, krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie. Morgen is de aanbieding verleden tijd.

Als men zo overtuigt is van het middel kunnen er velen mee geholpen zijn en hoef je een dergelijke truuk niet uit te halen. Als je de site een tijdje aan laat staan komen er allerlei meldingen langs van mensen die besteld hebben. Allemaal bedoeld om U over de streep te trekken.
Wil je het wel proberen doe het dan in een collectief en deel de kosten waarbij een het proefkonijn is en verliest niet een ieder het geld.
Als het werkelijk help gaat men weer adverteren.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: zo 09.10.2016 22:10
door Frits
Richard 2 schreef:Als het werkelijk help gaat men weer adverteren.
Er zijn dagbladen waar deze meneer regelmatig adverteert.
Meer adverteren is dus geen garantie dat het ook een goed
product is.

Veel adverteren kost nogal wat. Er zit dus nogal wat geld
achter. Maar laten we ons niet laten verleiden.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: ma 10.10.2016 09:50
door e de waele
Wij laten ons zeker niet verleiden wij bestellen helemaal niets
bedankt nog voor uw reactie
e de waele

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: di 11.10.2016 16:28
door Richard 2
Vandaag opnieuw gekeken. Mijn reactie die ik op de site achterliet is verwijderd. Er staat nog steeds dat de aanbieding tot morgen geld. Het is wel duideljk. Als men iets te verbergen heeft is dit de manier van adverteren zoals men die hier hanteert. De gratis zending betekent gratis verzending, dus het toezenden niet de pillen. En U krijgt ze niet eerst om uit te proberen U moet eerst betalen en kan dan terugvragen. Als men werkelijk overtuig is zou 30 dagen betaaltermijn ook moeten kunnen en hoeft U niet terug te vragen. Het is wel duidelijk voor mij. Dit is bedrog.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: vr 14.10.2016 09:44
door Amor
Ik heb de pillen zelf wel besteld en het lijkt mij te helpen, maar dit kan ook komen omdat de vererging die ik had zeer recent is opgetreden ( een maand geleden). Verbetering is dan van nature ook nog mogelijk.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: wo 07.12.2016 13:55
door Smitty
Goedendag, ik heb ook een flesje met 60 pillen gekocht en ik heb net de laatste pil gebruikt. Moet zeggen dat er niets is veranderd en ik ben het helaas eens met meerdere leden dat het hier om bedrog gaat. De pillen waren vanuit Polen gestuurd en een afzender adres op een of ander tropisch eiland, dus dat vond ik achteraf niet echt bevestigend. De samenstelling van het product is ook vaag d.w.z. ingredienten die niet echt een helend effect hebben. Kortom geen bestelling plaatsen !!!

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: wo 07.12.2016 15:14
door Frits
Zonde van het geld. Daar had je andere
leukere mee kunnen doen.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: wo 07.12.2016 16:02
door jahn
Amor schreef:Ik heb de pillen zelf wel besteld en het lijkt mij te helpen, maar dit kan ook komen omdat de vererging die ik had zeer recent is opgetreden ( een maand geleden). Verbetering is dan van nature ook nog mogelijk.
Idd moeilijk te zeggen.
Je verwoordt hiermee een genuanceerde visie.

Re: tinnitus-stop

Geplaatst: do 12.01.2017 11:58
door Bektol
Tinnitus Stop. (de test kost je € 21)
Een potje met 60 pillen besteld € 86 en ontvangen.
Resultaat helaas nihil.
Potje terugsturen naar Polen, kost € 11,-
Na circa 2 weken € 76 ontvangen.
1e gesprek met 020 797 9400 verschil wordt overgemaakt.
2e gesprek, de verzendkosten € 10,- (daarover lees je niets op de site) worden niet terugbetaald.
Einde discussie, zonde van je geld.