Pagina 1 van 1

vannacht flauwgevallen en hard oorsuizen

Geplaatst: di 23.02.2010 07:14
door Lalagè
Vannacht overkwam mij iets engs, gelukkig was mijn man net thuis na een paar dagen logeren. Ik werd 's nachts wakker omdat hij naar bed ging en ging even naar de wc. Ik was gisteravond al misselijk en had hoofdpijn, maar toen werd het ineens heel erg. Dus ik dacht dat ik moest overgeven en ging zitten bij de wc. Toen riep ik mijn man en ben (gelukkig al zittend) flauwgevallen, mijn tinnitus werd heel erg en ik kon niet meer bewegen of praten. Ook zweette ik heel erg.

Dit is mij een keer eerder overkomen een paar jaar geleden, toen viel ik steeds flauw omdat ik ziek was in de zomer en uitgedroogd was.

Ik vraag me af of iemand weet wat dit is, al is het hopelijk eenmalig.

Geplaatst: di 23.02.2010 09:28
door Maartje
Zou je niet eens heel snel naar de dokter gaan!!!!

Geplaatst: di 23.02.2010 10:56
door Kees
Nee, nooit van gehoord, maar het kan iets met Ménière te maken hebben.

Dus net als Maartje zegt, snel naar de huisarts gaan,
er kan nog wat anders achter zitten toch...........?

Niet door blijven modderen met dit soort klachten.

Geplaatst: di 23.02.2010 14:03
door sen
gelijk naar de huisarts,kan meniere zijn,
maar laat het maar goed na kijken
joze

Geplaatst: wo 24.02.2010 01:37
door JV
Flauwvallen schijnt een reactie van het lichaam te zijn om 'zichzelf' te beschermen. De belangrijkste delen worden dan goed van zuurstof of zoiets voorzien... of zoiets (ben geen arts). Het kan vrij onschuldig zijn maar ook een teken dat er ergens iets niet goed zit (te lage/hoge bloeddruk bijvoorbeeld). Alle reden om in ieder geval contact op te nemen met je huisarts!

Gr.
Jos

Geplaatst: wo 24.02.2010 09:53
door Lalagè
Tja wat kan de huisarts doen, mijn bloeddruk meten, dat kan ik zelf ook... Paar jaar geleden ging ik naar de eerste hulp omdat ik steeds flauwviel door uitdroging, toen hebben ze ook wat dingen gemeten en me weer naar huis gestuurd.

Ik vroeg me alleen af of anderen dit herkenden in combinatie met tinnitus. De ziekte van Meniere heeft veel meer symptomen dan een enkele keer flauwvallen, dus ik ga niet te snel conclusies trekken...

Toch bedankt voor jullie reacties!