moderator

Alle interessante nieuwtjes en artikelen uit de krant, de TV, tijdschriften enz.

Moderators: moderator, forumadmin

moderator
Site Admin
Site Admin
Berichten: 514
Lid geworden op: za 06.05.2006 01:28

moderator

Bericht door moderator » ma 16.07.2012 18:12

Forummoderator
Voor het NVVS-tinnitusforum (http://forum.nvvs.nl/forum_oud/tinnitus) is de Commissie Tinnitus & Hyperacusis op zoek naar een forummoderator (vrijwilligersfunctie).

De moderator is samen met de forumredactie (collega-moderators en -beheerder) verantwoordelijk voor een waardevol informatieplatform, door met gebruikmaking van de forumdocumenten (forumhandleiding en -regels, disclaimer, klachtenregeling) de intentie van het forum te bewaken.
De moderator voert de redactie op het forum. Indien nodig spreekt de moderator forumleden aan op hun gedrag zodra dat in strijd is met de forumregels.
De moderator is niet verantwoordelijk voor het correct beantwoord krijgen van vragen van forumleden. Ingrijpende besluiten legt de moderator voor aan de beheerder en worden in teamverband genomen. De forumredactie is verantwoording schuldig aan de NVVS.
Heeft u kennis van internet en fora en bent u ervaringsdeskundige op het terrein van tinnitus en/of hyperacusis, dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht wat voor u.

Wilt u meer weten over de inhoud van deze specifieke vrijwilligersfunctie of u aanmelden, stuur een e-mail naar tinnitus@nvvs.nl of j.noordhof@nvvs.nl

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten