Derde boek van Joost Treebusch

Alle interessante nieuwtjes en artikelen uit de krant, de TV, tijdschriften enz.

Moderators: moderator, forumadmin

moderator
Site Admin
Site Admin
Berichten: 514
Lid geworden op: za 06.05.2006 01:28

Derde boek van Joost Treebusch

Bericht door moderator » za 12.12.2015 15:17

Stichting Hoormij-vrijwilliger Joost Treebusch deelt tips en ervaringen over oorsuizen in boek
'Suisje, mijn ongenode vriend'.
Het is zijn nieuwe boek over tinnitius (oorsuizen). Eerder dit jaar beantwoordde hij namens de Stichting Hoormij-Commissie Tinnitus & Hyperacusis de 1000ste vraag van een bezoeker van onze website. Joost heeft zelf al jaren last van tinnitus (oorsuizen). Zijn eigen ervaringen, en de antwoorden en tips die hij anderen geeft, heeft hij nu verwerkt in een boek.

Joost Treebusch: "Mijn derde boek is de afronding van een proces. Een proces van definitief accepteren dat ik tinnitus heb. Het was mijn vijand, maar is mijn ongenode vriend geworden. Daar heb ik een tweede traject van therapie voor gehad. En nu kan ik echt verder met mijn leven."

Om te leren omgaan met zijn oorsuizen zocht Joost hulp bij GGMD. Daarnaast schreef hij zijn ervaringen van zich af in de autobiografische boeken 'De Stilte Voorbij' en 'Oorsuizen, loop er niet voor weg'. Nu is dus 'Suisje, mijn ongenode vriend' aan de reeks toegevoegd. Joost: "Dit boek bestaat weer uit losse verhalen. Het geeft een kijkje in mijn leven. En dat leven is nu leuker en gezelliger.Ik geef ook tips en antwoorden op veel gestelde vragen, zoals ik die krijg via de website van Stichting Hoormij.Met dit boek hoop ik lotgenoten een weg te wijzen."

Dit boek, en ook de andere boeken van Joost Treebusch, zijn verkrijgbaar via www.freemusketeers.nl.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast