Tijdelijk middel

Moderators: moderator, forumadmin

Plaats reactie
Jon Top
Berichten: 3
Lid geworden op: di 08.05.2018 14:17

Tijdelijk middel

Bericht door Jon Top » di 23.10.2018 13:38

Mijn naam is Jon en doordat ik oktober 2014 een artikel plaatste, waar men onzichtbare en niet te aan te tonen zieken, werd ik door een lezer op gewezen om eens Spirulina 500mg te gebruiken want zijn moeder had daar goede ervaring mee met betrekking tot de Tinnitus. Eerst schoof ik het naast mij neer van weer zo'n middel die wat zouden doen. Maar ik was begin 2015 was ik het traject in gegaan voor euthanasie. En juni had ik alles doorlopen en begrip gekregen voor mijn situatie en met moeite toestemming gekregen van psychiater, K.N.O.arts gespecialiseerd in T & H. om euthanasie aan te vragen. Ik hoefde alleen toestemming te krijgen van de scan-arts te hebben want hij controleert of alle stappen goed waren doorlopen. Toen zei mijn oudste dochter, "papa, probeer dan als laatste dat middel Sirulina eens en als dat niet helpt heb ik ook vrede maar probeer het voor mij. Mijn vrouw is het hele traject met mij mee geweest en we waren er samen uit totdat dochterlief met die vraag kwam.
Toen heeft mijn vrouw het middel bij een winkel, bv de tuinen gekocht en ik nam 4 pillen per dag in wat geen effect had, werd te wakker en kon nog moeilijker slapen en minderde naar 3 pillen per dag. En wat ik niet durfde hopen gebeurde, de tinnitus bleef het zelfde maar de hyperacusis was een heel stuk minder aanwezig en was enorm blij en stopte het traject via mijn huisarts.
Helaas het middel heeft 2 jaar zijn werk gedaan maar dat was al mooi meegenomen. Sperulina is eigenlijk een pepmiddel door het groenalgje waar het van gemaakt is en word daardoor voor meerdere doeleinden gebruikt. Maar voor mijn hyperracusis was het tijdelijk omdat het je oppepte.
Hoe ik toch daarna verder heb kunnen en willen leven doe ik onder een ander kopje op het forum en voor mij nu leefbaar maakt. Succes

udo j
Berichten: 1748
Lid geworden op: za 29.12.2007 20:48
Locatie: beverwijk

Re: Tijdelijk middel

Bericht door udo j » di 23.10.2018 21:45

Dat is gewelldig om te horen. dank voor het delen en mooi dat je hierdoor toch door een moeilijke fase bent gekomen!

gr udo

Johnpon
Berichten: 348
Lid geworden op: vr 14.08.2015 11:58

Re: Tijdelijk middel

Bericht door Johnpon » wo 24.10.2018 11:04

Spirulina en Chlorela bevatten bijna alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Daarnaast werken ze ontgiftend waardoor helaas sommige geneesmiddelen niet of niet goed meer werken. Het zijn ook bestanddelen van detox middelen.

Ik ben blij dat spirulina je 2 jaar lang heeft geholpen om je hyperacusis te verminderen en jammer dat dit nu niet meer het geval is.

Er zijn mensen met hyperacusis die na therapie een sterke vermindering ervaren. Dus is er misschien wel wat aan te doen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten