Informatieve ontmoetingsdag Microtia Atresia 2013

Moderator: Forummoderator

hoetjes

Informatieve ontmoetingsdag Microtia Atresia 2013

Bericht door hoetjes » vr 12.04.2013 21:57

Hallo allemaal!
Na het succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer een leuke en informatieve ontmoetingsdag organiseren voor ouders en kinderen met Microtie en/of Atresie. Vorig jaar was het erg gezellig en we hopen weer op een grote opkomst, komen jullie ook?

Microtia Atresia

Informatieve ontmoetingsdag

1 juni a.s. te Hedel

Op a.s. zaterdag 1 juni is er voor families van kinderen met microtia (frommeloortjes / gesloten gehoorgangen) weer een ontmoetingsdag. Ook volwassen patiënten zijn uiteraard welkom.

Op deze dag zijn er informatieve lezingen van artsen over verschillende operatietechnieken.

Ook zijn er vertegenwoordigers van Cochlear, Oticon en Medel aanwezig om mensen te informeren over hoortoestellen en implantaten.

Daarnaast zullen ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om informatie te verstrekken.

De dag wordt gehouden in kinderspeelparadijs Kids Castle, Veldweg 22 te Hedel. De kinderen kunnen zich in het speelparadijs vermaken, de lezingen zijn in een aparte zaal van het speelparadijs.

Er zijn ook mogelijkheden om artsen te spreken.

Voor info over medpor oorreconstructie is Dr. J. Reinisch (Los Angeles) aanwezig; voor info over ribkraakbeen reconstructie is Dr. C. Breugem (Utrecht) aanwezig, en voor informatie over gehoorgangreconstructie is Dr. Roberson (Palo Alto) aanwezig.

Wie zich hiervoor wil aanmelden:

graag een mailtje aan: 5311bd10@hetnet.nl

Microtia Nederland is nu ook te vinden op facebook, like ons en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes op microtie en atresie gebied! https://www.facebook.com/microtianederland

Plaats reactie

Terug naar “Uitjes en Ontspanning voor Ouders en kind”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast